Навлизане в света на Наказателното Право: Ръководство за Клиенти

В наказателното право следва да се има в предвид, че всяко действие може да има сериозни последици. В нашата адвокатска кантора разбираме стреса и безпокойството, свързани с обвиненията в престъпления. Затова сме тук, за да ви предоставим експертно правно представителство и да ви насочим през сложните правни процеси и съдебната практика по вашият казус. Адвокатът по наказателно право следва да е адвокат с опит познаващ наказателната материя и по конкретно Наказателния кодекс, Наказателно процесуалния кодекс, Закона за изпълнението на наказанията и задържането под стража и правилниците към него, релевантната съдебна практика.

Нашите наказателни адвокати имат богат опит в защитата на клиенти, обвинени в различни престъпления. Независимо дали става въпрос за нарушения на законите свързани с трафий и държане на наркотиците, щофиране след употреба на алкохол или наркотици, незаконно отнемане на МПС, документни престъпления, контрабанда, насилие или кражби, ние разбираме важността на подготовката и защитата на вашите права.

Свържете се с нас днес, за да започнем работа върху вашия случай. Нека нашите наказателни адвокати бъдат вашите надеждни партньори в този изключително важен процес.

Адвокатска кантора Цветков и сие разполага с опитни специалисти по наказателно право, които могат да окажат необходимото съдействие при възникали казуси.

Правни консултации на място в кантората или по телефон се предоставят само с предварително записан час. 

За контакт

Работно време: от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 ч.
Адрес: гр. София, ул. „Славянска“ № 5а
Тел. 0899912539
Еmail: office@tsvetkov.bg

За автора

Може да харесате